De ACT® methodiek

Wil jij je als manager, consultant of coach onderscheiden en wil je werken aan een meer mensgerichte werk- en leefomgeving? Een omgeving waarin organisaties duurzaam gelukkiger en succesvoller worden? Zoek je als HR-manager een unieke tool die inzicht geeft in de onbewuste aansturing van de mens en die de markt van coaching, advies en organisatieverandering vanuit een heel ander perspectief bekijkt?

Meten is weten
ACT® is een slimme, innovatieve methodiek die op heldere, gedetailleerde wijze in slechts 12-15 minuten een antwoord geeft op vele vragen die jouw klant heeft.

Van onze relaties krijgen we vaak de terugkoppeling dat de ACT®-meting hen de ogen heeft geopend. Door de meting kwamen er zaken aan het licht die eerst verborgen waren. Met HBM en ACT® krijg je kennis hoe het onbewuste daadwerkelijk bewust kan worden gemaakt en ben je in staat een duurzame verandering in gang te zetten bij jouw klant.

Bekijk de leaflet ACT®-meting of ga direct naar de agenda met alle opleidingen en accreditaties.

Lees meer over HBM Accreditaties

act-meting voorbeeld rapport

Proeven van HBM en ACT©?

Hoe ontdek je de verborgen talenten van jouw coachees en medewerkers? Ontdek het op één van onze vrijblijvende kennismakingssessies.

Kennismakingen bekijken