Eveline Thomassen

Ik geloof erin dat je vooral dat moet doen wat bij jou past, je energie geeft en waar je plezier in hebt om het te doen. Want dan bereik je de beste resultaten in je werk en zorg je goed voor jezelf.

Vanaf 2016 werk ik met de ACT meting en vanaf voorjaar 2021 werk ik, in een super tof team en met veel plezier bij MyHBMcenter.

Ik word blij als iedereen binnen een team of organisatie zijn of haar toegevoegde waarde kan en mag laten zien, dat er vanuit verbinding wordt samengewerkt en dat het gezamenlijke hoger doel voor iedereen helder en transparant is. Heerlijk als fouten net zo goed als successen gevierd worden. Zo heb ik de afgelopen jaren veel programma’s gefaciliteerd en begeleid waar Durven – Leren – Doen centraal staat.

Als intuïtieve, resultaat gedreven, sportieve levensgenieter ontmoet ik je graag. Leuk om kennis te maken en samen te onderzoeken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

20210830HBMcenter_portretten389A8898_HR


Sales & marketing


Terug

[E-book] Human Being Management & ACT®-meting

Jouw coachee, collega of team zit vol met onbenut talent. Hoe zorg dat je dat je dit verborgen potentieel niet over het hoofd ziet?

Meer inzichten