Werken bij

myHBMcenter is het centrum in Nederland waar HBM is ontstaan. Vanuit dit centrum verlenen wij onze diensten, doen we onderzoek, begeleiden we professionals en leiden we mensen op.
Human Being Management (HBM) is een vernieuwende managementfilosofie die mensen in organisaties stimuleert om via zelfreflectie hun bewustzijn en beslisruimte te vergroten en daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Hierdoor worden mensen gelukkiger en organisaties succesvoller. We zijn een jonge en sterk groeiende organisatie. Doordat wij werken vanuit Human Being Management kunnen wij ons daadwerkelijk onderscheiden.


Bekijk onze vacatures en reageer direct.

iStock-588266018

Vacature Medewerker Business Support

myHBMcenter heeft als missie: gelukkige mensen in succesvolle organisaties. Dit wordt dagelijks mogelijk gemaakt door de inzet van inmiddels ruim 300 actieve professionals, HBM-coaches, teamcoaches en consultants.
HBM leeft steeds meer bij mens en organisatie en dat betekent dat we aan het groeien zijn. Dat vraagt ook om professionalisering en daar hebben we jou voor nodig.

Jouw rol

Vanuit jouw rol ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze HBM professionals.
• Je richt je op het professionaliseren van de in- en externe (klant)processen en zorgt ervoor dat het proces rondom het faciliteren van onze HBM professionals vlekkeloos verloopt.
• Je fungeert als aanspreekpunt, zowel intern als extern op het gebied van planning en organisatie;
• Je richt je op het afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie (telefoon, e-mail, offertes en post); Dat betekent dat je veel contact zal hebben met bestaande relaties en (potentiële) nieuwe opdrachtgevers. Je schakelt hierin snel en weet de juiste mensen met elkaar in verbinding te brengen om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

shutterstock_169277597

Wat breng je mee?

• Tenminste 3 tot 5 jaar relevante ervaring binnen een dienstverlenende werkomgeving;
• Je doorziet het klantproces, de interne organisatie en kijkt continue naar verbeteringen; Hierin durf je kritisch mee te denken;
• Flexibiliteit om in een groeiende en relatief jonge onderneming mee te werken aan succes;
• Uiteraard ben je klantgericht en kun je snel schakelen;
• Je bent sterk in het plannen en organiseren;
• Humor en een sterke drive om samen te werken voor een mooi resultaat;
• Fulltime commitment, het betreft een fulltime functie.

Wij gaan graag met jou in gesprek

Herken jij jezelf in deze rol? Stuur een introductie van jouzelf en een korte toelichting op wat jou nieuwsgierig heeft gemaakt naar christien.quist@myhbmcenter.com. Je kunt natuurlijk ook even bellen wanneer je vragen hebt met Ruud van den Nieuwenhof via 06-49352120. We laten ons verrassen door jouw reactie!

iStock-698993914_super