Wat maakt dat mensen doen zoals ze doen?

Deze vraag is altijd ons uitgangspunt voor de ontwikkeling van onze producten en diensten.

Als opleider zijn we in staat je de kennis, methodiek en handvatten te geven die je helpen om tot de kern van ieder vraagstuk te komen. Ondersteund vanuit de Human Being Management Filosofie zijn wij overtuigd dat de mens meer is dan een resource. Met de unieke ACT®-meting helpt myHBMcenter professionals om hun klanten en/of medewerkers inzage te geven in bewuste en onbewuste talenten.

Final_H1A0792-versie-02-lowres

De ACT® methodiek

Wil jij je als manager, consultant of coach onderscheiden en wil je werken aan een meer mensgerichte werk- en leefomgeving? Een omgeving waarin organisaties duurzaam gelukkiger en succesvoller worden? Zoek je als HR-manager een unieke tool die inzicht geeft in de onbewuste aansturing van de mens en die de markt van coaching, advies en organisatieverandering vanuit een heel ander perspectief bekijkt?

Meten is weten
ACT® is een slimme, innovatieve methodiek die op heldere, gedetailleerde wijze in slechts 12-15 minuten een antwoord geeft op vele vragen die jouw klant heeft.

Van onze relaties krijgen we vaak de terugkoppeling dat de ACT®-meting hen de ogen heeft geopend. Door de meting kwamen er zaken aan het licht die eerst verborgen waren. Met HBM en ACT® krijg je kennis hoe het onbewuste daadwerkelijk bewust kan worden gemaakt en ben je in staat een duurzame verandering in gang te zetten bij jouw klant.

Bekijk de leaflet ACT®-meting of ga direct naar de agenda met alle opleidingen en accreditaties.

Lees meer over HBM Accreditaties

act-meting voorbeeld rapport

HBM Accreditaties

myHBMcenter biedt een breed en veelzijdig aanbod aan accreditaties, opleidingen en trainingen, zowel voor coaches als HR-professionals en managers. Alle opleidingen & accreditaties geven naast kennis en vaardigheden ook persoonlijke beleving. De unieke mens met zijn bewuste en onbewuste aansturing staat hierin centraal. We begeleiden jou en/of de organisatie om vanuit je natuur te leren en leven. Life Long Learning staat hoog in het vaandel.

Ieder mens is anders
Onze leerlijnen zijn opgedeeld in modules en blokken van uiteenlopende omvang en diepgang. Als geen ander weten we dat mensen verschillende wensen hebben. We denken graag met je mee om een keuze te maken voor een accreditatie of opleiding die bij jou past.

Het aanbod van alle opleidingen en accreditaties vind je in de agenda.

Naar de agenda

Diagram Accreditatielijnen1
Final_H1A0602-versie-02-lowres

NLP Opleidingen

Wist je dat we ook specialisten in NLP zijn? Het beste uit NLP en de HBM-filosofie versterken elkaar en geven samen nog meer Meer-Waarde. Deze unieke combinatie maakt voor klanten het verschil.

“What is the difference that makes the difference…?” Dat is de vraag die Richard Bandler en John Grinder in de jaren ’70 in hun hoofd gebruikten om te analyseren hoe het kwam dat sommige mensen wel en andere mensen niet in staat waren om echt succesvol te zijn. Hier is de term Model-leren vandaan gekomen. Dus eigenlijk is NLP de “Leer van Succes”.

In deze coach- en communicatieopleiding komen 2 werelden samen: HBM en NLP. HBM geeft via de ACT®meting snel inzicht in jouw bewuste en onbewuste talenten. Met NLP ontdek je onder andere hoe het besluitvormingsproces bij jezelf en anderen in elkaar steekt, verkrijg je kennis om lichaamstaal te herkennen en gebruiken, leer je haalbare doelen te stellen en specifieke taalpatronen in te zetten.

Meer informatie over de opleidingen in de NLP Leerlijn?  Klik hier voor de leaflets of neem contact met ons op.

Bekijk NLP leerlijn

20210830HBMcenter_sfeer_interieur2293_HR

Proeven van HBM en ACT©?

Hoe ontdek je de verborgen talenten van jouw coachees en medewerkers? Ontdek het op één van onze vrijblijvende kennismakingssessies.

Kennismakingen bekijken
NLP-meets-HBMleerlijn