Wat we doen

myHBMcenter helpt organisaties meer oog voor de mens te krijgen. We bieden mensgerichte teamanalyses, begeleiden organisaties met HR-vraagstukken en laten onbewuste (en onzichtbare) talenten zichtbaar worden. Van individuen en teams tot gehele organisaties. Door de inzet van onze unieke ACT®-meting komen we samen met onze klant tot een duurzame oplossing.

Algemene Leaflet myHBMcenter

Final_H1A0167-versie-02-lowres

Leiderschap & Management

Leiders en managers vormen binnen organisaties een voorbeeld en sleutelrol als het gaat om het tot volwassenheid brengen van Human Being Management. De zelfbewuste en nieuwsgierige leider en manager legt hiermee de voedingsbodem voor talent ontwikkeling van zijn medewerkers en het voorkomen van Burn-out binnen zijn organisatie. Door meer vrijheid en verantwoordelijkheden lager in de organisatie te beleggen en te sturen op output, neemt zowel de innovatie als performance van de organisatie toe.

Wil je meer weten over hoe jij je kunt onderscheiden als leider? Download het e-book ‘Inleiding tot Leiderschap en Management’

_H1A0312-lowres

HBM voor jongeren

De Human Being Management (HBM) filosofie heeft als belangrijkste pijler dat jongeren kunnen zijn en worden wie zij in de kern al zijn. HBM kijkt verder dan het zichtbare gedrag, de behaalde cijfers of het opleidingsniveau. Met behulp van de Analytical Competence Tool (ACT® Young) bieden we zicht op de persoonlijke talenten van jongeren, vertellen we waar ze blij van worden maar ook waar hun ergernissen liggen. Op deze manier bieden we de jongeren de gelegenheid zich optimaal en op eigen wijze te ontwikkelen tot startbekwame professionals die hun eigen verantwoordelijkheid nemen en met vertrouwen keuzes maken. Of het nu gaat om hun eigen welzijn, een keuze vakkenpakket, vervolgstudie, of beroepsrichting.

Wil je meer weten over de inzet van ACT® Young binnen jouw organisatie? Download het e-book Human Being Management voor jongeren.

Jongeren

Proeven van HBM en ACT©?

Hoe ontdek je de verborgen talenten van jouw coachees en medewerkers? Ontdek het op één van onze vrijblijvende kennismakingssessies.

Kennismakingen bekijken