HBM Coaching voor
individu, team en organisatie

Teams spiegelen de organisatie. Past de individuele mens bij de visie van de organisatie? Daarom coachen en begeleiden wij zowel de individu, het team als de gehele organisatie.

Welke invalshoek kies jij?


Neem contact op

iStock-598256008_super

Individuele HBM Coaching

Heb je een specifieke persoonlijke ontwikkelvraag? Ben je op zoek naar verdieping? Ben je succesvol maar voel je niet meer wat jou echt drijft? Weet je dat de antwoorden in jezelf zitten en kun je ze nog niet vinden? HBM coaching kan voor jou een uitkomst zijn.

Onze Certified HBM Coaches begeleiden je in een individueel traject om meer vanuit je natuurlijke talent en minder vanuit je prestatiekracht te werken. Elk traject start met een ACT®-meting. Ontdek je verborgen talenten!


Neem contact op

iStock-637318108_super

HBM Teamcoaching

Verloopt de samenwerking binnen het team stroef? Zijn er regelmatig botsingen tussen teamleden? Lijkt het team niet meer verbonden met de missie en visie van het bedrijf? Doet het team wat er wordt verwacht of ontbreken er misschien nog competenties?

Onze Certified HBM TeamCoaches gaan graag met je team aan de slag. Elk traject start met een ACT® Team-meting.


Neem contact op

iStock-541976598_super

HBM Organisatieadvies

Wil je je organisatie laten door-ontwikkelen en heb je behoefte aan nieuwe groeimogelijkheden? Lijken de missie en visie niet meer te passen bij de mensen die in de organisatie werken? Is het sturingsmodel niet meer up-to-date en toekomstbestendig? Is het (mentaal) verzuim te hoog binnen het bedrijf?

De dynamiek van organisaties is aan het veranderen. Er ontstaan meer organische processen waar niet alles van tevoren bekend is zoals bij lineaire processen. Daarnaast ontstaan steeds meer multidisciplinaire teams waarin meerdere vakdisciplines met een eigen cultuur samenwerken. Om de verschillen te overbruggen en de diversiteit te benutten, is het belangrijk voor mensen om zich veilig voelen en vertrouwen te hebben dat je niet alles hoeft te weten.

Hoe bereid je je mensen hierop voor?
De toegevoegde waarde van Human Being Management binnen HBM Consultancy is dat wij je grip geven op het onbewuste deel van jouw organisatie. Deze collectieve onderstroom loopt parallel met de onbewuste aansturing van al je medewerkers. Je komt daarmee bij het geheim hoe het komt dat de ene organisatie succesvol is en de andere niet. In een succesvol bedrijf is een flow aanwezig en de medewerkers maken daar echt het verschil.


Lees meer Neem contact op

iStock-677611392_super

HBM Talent Selection

Organisaties hebben steeds meer moeite om de juiste mensen te vinden en te binden voor langere tijd. De mens op de juiste plek is van cruciaal belang voor het succes en groei van een organisatie. Mensen zijn in hun werk meer dan de kennis en ervaring die zij hebben. In de huidige arbeidsmarkt wordt het selecteren en duurzaam binden van mensen steeds belangrijker. Daarvoor is een goed selectieproces noodzakelijk, waarbij het cv alléén niet leidend is.
Krijg inzicht in het natuurlijk ontwikkelpotentieel en de toekomstige functiemogelijkheden van (nieuwe) medewerkers en benut natuurlijk (verborgen) talent!
Onze HBM Recruiters maken voor jouw organisatie hét verschil en begeleiden je graag in het recruitmentproces, met als doel de juiste mensen op de juiste plek en duurzaam te binden.

Vanuit HBM Talent Selection bieden we de volgende diensten aan:Neem contact op

iStock-537436868

E-book Human Being Management

Wil je meer weten over hoe HBM mensen stimuleert om eigen verantwoordelijkheid te nemen? Download dan het e-book.

Meer informatie