Wat we doen

Human Being Management heeft aandacht voor de gehele mens.

Het verschil tussen leider, manager en medewerker vervaagt steeds meer. Iedereen is steeds meer een human being die gaat staan voor eigen leiderschap. Voor veel medewerkers zijn groeimogelijkheden, waaronder verantwoordelijkheden en bevoegdheden belangrijker dan financiële beloning of status. Medewerkers willen een waardevolle bijdrage leveren aan de organisatie.

Bewust én onbewust
De reis naar jezelf is de basis van de HBM filosofie: Human Being Management, aandacht voor de gehele mens in plaats van alleen zijn of haar hulpbron. Dit maakt dat HBM niet gezien kan worden vanuit de normale HRM kaders waar we zo vertrouwd mee zijn. Het vereist een andere manier van denken en kijken, omdat we telkens de gehele mens (bewust én onbewust) beschouwen.

Circle of Change
De vernieuwende werkwijze van myHBMcenter is persoonlijk en levert altijd maatwerk op. Onze aanpak is gebaseerd op de vier stappen van de Circle of Change:

1. Zelfreflectie
2. Bewustwording
3. Beslisruimte
4. Verantwoordelijkheid

Deze heldere aanpak is niet alleen veel effectiever, maar ook beduidend energieker. Hierdoor worden mensen gelukkiger en organisaties succesvoller.

Meer weten over wat Human Being Management voor jouw team of bedrijf kan betekenen? Download het e-book ‘Inleiding tot Human Being Management.

iStock-641194526_super

Waar we je bij kunnen helpen

Opleidingen & Accreditaties

myHBMcenter biedt een breed en veelzijdig aanbod aan accreditaties, opleidingen en trainingen, zowel voor coaches als HR-professionals en managers. Alle accreditaties en opleidingen geven naast kennis en vaardigheden ook persoonlijke beleving.

Final_H1A0695-versie-02-lowres

Coaching & advies

Teams spiegelen de organisatie. Past de individuele mens bij de visie van de organisatie? Daarom coachen en begeleiden wij zowel de individu als het team.
Welke invalshoek kies jij?

Final_H1A0167-versie-02-lowres

Research

myHBMcenter faciliteert de ontwikkeling van klanten door verdiepende kennis te bieden. Het is onze missie onderzoek te doen naar de onbewuste aansturing van mens en organisatie, en onze kennis te delen.

Final_H1A0792-versie-02-lowres

E-book Human Being Management

Wil je meer weten over hoe HBM mensen stimuleert om eigen verantwoordelijkheid te nemen? Download dan het e-book.

Meer informatie