Wat we doen

Hoe we werken

Wie we zijn

Wat we doen

Wat maakt dat mensen doen zoals ze doen?

Deze vraag is altijd ons uitgangspunt voor onderzoek en de ontwikkeling van onze producten en diensten. Human Being Management (HBM) gaat over mensen in organisaties.

Bij myHBMcenter, in het centrum van Nederland, is HBM ontstaan. Vanuit dit centrum verlenen wij onze diensten, begeleiden we professionals en leiden we mensen op tot HBM professional.

HBM is een vernieuwende managementfilosofie die mensen in organisaties stimuleert om via zelfreflectie hun bewustzijn en beslisruimte te vergroten en daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Hierdoor worden mensen gelukkiger en organisaties succesvoller.

Wij werken aan de ontwikkeling van individuen en teams en helpen de HBM Professional inzicht te krijgen in zichtbaar gedrag en onzichtbare aansturing. Wij bieden daarvoor een breed en veelzijdig aanbod aan accreditaties, opleidingen en trainingen.

Kijk eens op een andere manier naar jezelf en/of jouw team!

iStock-641194526_super

Waar we je bij kunnen helpen

Opleidingen & Accreditaties

myHBMcenter biedt een breed en veelzijdig aanbod aan accreditaties, opleidingen en trainingen, zowel voor coaches als HR-professionals en managers. Alle accreditaties en opleidingen geven naast kennis en vaardigheden ook persoonlijke beleving.

iStock-541971570_super

Coaching & advies

Teams spiegelen de organisatie. Past de individuele mens bij de visie van de organisatie? Daarom coachen en begeleiden wij zowel de individu als het team.
Welke invalshoek kies jij?

iStock-598256008_super

Kennis

myHBMcenter faciliteert de ontwikkeling van klanten door verdiepende kennis te bieden. Het is onze missie onderzoek te doen naar de onbewuste aansturing van mens en organisatie, en onze kennis te delen.

iStock-639637650

E-book Human Being Management

Wil je meer weten over hoe HBM mensen stimuleert om eigen verantwoordelijkheid te nemen? Download dan het e-book.

Meer informatie