Wat we doen

Hoe we werken

Wie we zijn

Wat we doen

Wat maakt dat mensen doen zoals ze doen?

Deze vraag is altijd ons uitgangspunt voor onderzoek en de ontwikkeling van onze producten en diensten. Human Being Management gaat over mensen in organisaties.

myHBMcenter onderzoekt en analyseert de totale mens; welke invloed hebben onbewuste innerlijke factoren op het uiterlijke gedrag van mensen?

De start is de Analytical Competence Tool (ACT®), een unieke online meetmethode die oog heeft voor de hele mens. Dit meetinstrument geeft richting bij ontwikkelvragen en gaat veel verder dan zichtbaar gedrag en cognitief denken.

Wij bieden een breed en veelzijdig aanbod aan accreditaties, opleidingen en trainingen voor de HBM Professional.

myHBMcenter laat jou op een andere manier kijken naar jezelf, jouw team of de organisatie.

iStock-641194526_super

Waar we je bij kunnen helpen

Opleidingen & Accreditaties

myHBMcenter biedt een breed en veelzijdig aanbod aan accreditaties, opleidingen en trainingen, zowel voor coaches als HR-professionals en managers. Alle accreditaties en opleidingen geven naast kennis en vaardigheden ook persoonlijke beleving.

iStock-541971570_super

Coaching & advies

Teams spiegelen de organisatie. Past de individuele mens bij de visie van de organisatie? Daarom coachen en begeleiden wij zowel de Individu, het Team als de gehele Organisatie.
Welke invalshoek kies jij?

iStock-598256008_super

Research

myHBMcenter faciliteert de ontwikkeling van klanten door verdiepende kennis te bieden. Het is onze missie onderzoek te doen naar de onbewuste aansturing van mens en organisatie, en onze kennis te delen.

iStock-639637650

E-book Human Being Management

Wil je meer weten over hoe HBM mensen stimuleert om eigen verantwoordelijkheid te nemen? Download dan het e-book.

Meer informatie