Wat we doen

Hoe we werken

Wie we zijn

Wat we doen

myHBMcenter onderzoekt en analyseert de totale mens; welke invloed hebben onbewuste innerlijke factoren op het uiterlijke gedrag van mensen?
We bieden opleidingen & accreditaties voor professionals die de toegevoegde waarde van HBM, NLP en de ACT®-Meting willen gebruiken in het bedrijfsleven.
We verzorgen op verschillende niveau’s coaching zoals bijvoorbeeld individuele coaching, teamcoaching, burn-outcoaching of executive Coaching. Daarnaast begeleiden wij organisaties in het selecteren van talent en het duurzaam binden van medewerkers.
We begeleiden en adviseren jouw organisatie met onze opgeleide consultants vanuit bewustwording duurzaam ontwikkelen en groeien.

iStock-641194526_super

Waar we je bij kunnen helpen

Research

myHBMcenter faciliteert de ontwikkeling van klanten door verdiepende kennis te bieden. Het is onze missie onderzoek te doen naar de onbewuste aansturing van mens en organisatie, en onze kennis te delen.

iStock-639637650

Opleidingen & Accreditaties

myHBMcenter biedt een breed en veelzijdig aanbod aan accreditaties, opleidingen en trainingen, zowel voor coaches als HR-professionals en managers. Alle accreditaties en opleidingen geven naast kennis en vaardigheden ook persoonlijke beleving.

iStock-541971570_super

Coaching & advies

Teams spiegelen de organisatie. Past de individuele mens bij de visie van de organisatie? Daarom coachen en begeleiden wij zowel de Individu, het Team als de gehele Organisatie.
Welke invalshoek kies jij?

iStock-598256008_super