NLP meets HBM®

“What is the difference that makes the difference…?” Dat is de vraag die Richard Bandler en John Grinder in de jaren ’70 in hun hoofd gebruikten om te analyseren hoe het kwam dat sommige mensen wel en andere mensen niet in staat waren om echt succesvol te zijn. Hier is de term Model-leren vandaan gekomen. Dus eigenlijk is NLP de “Leer van Succes”. Bandler en Grinder keken vooral naar de cognitieve gedragsmatige kant van succesvolle mensen; wat doen ze in hun hoofd, welke stemming hebben zij daarbij en welk gedrag kiezen ze dan voor zowel bewust als onbewust. De samenkomst van NLP en HBM heeft de toekomst. HBM Beleving met Structuur, Cultuur en Natuur onderbouwt met ruim 40 jaar NLP kennis, ervaring en werken met bewust- en onbewust-zijn. Het beste uit NLP en de HBM-filosofie versterken elkaar en geven samen nog meer Meer-Waarde.


Neem contact op Agenda

iStock-677611392_super

Wie we zijn

myHBMcenter is ook het enige NLP instituut in Nederland waar je de gehele NLP Leerlijn kunt volgen gegeven door Nederlandse Trainers. NLP, Time Line Therapy™ en Hypnotherapy in zowel onze NLP Practitioner als onze NLP Master Practitioner Opleiding. Petra van ‘t Hoenderdaal, Janneke Verbakel en Eelco Wisman geven samen al sinds 2001 alle NLP Opleidingen.

Waar komen we vandaan
In 2001 richtte Eelco Wisman OUTWISE op, het bureau voor NLP Opleiding, Training & Coaching. Sinds 2005 hebben Janneke Verbakel en Eelco Wisman samen de schouders onder OUTWISE gezet. Sinds 2009 mag Eelco zich de eerste Certified Master Trainer of NLP in Nederland noemen. Eind 2015 kwamen zij in aanraking met ACT® en met Eduard Baas en Rudie Nijhof. Zij werden geraakt door hen, de HBM-filosofie en de ACT®-Meting. Deze band met Eduard en Rudie heeft geleid tot het samenvoegen van beide bedrijven tot myHBMcenter.


Neem contact op

iStock-637318108_super

E-book Human Being Management

Wil je meer weten over hoe HBM mensen stimuleert om eigen verantwoordelijkheid te nemen? Download dan het e-book.

Meer informatie