NLP & HBM®

“What is the difference that makes the difference…?” Dat is de vraag die Richard Bandler en John Grinder in de jaren ’70 in hun hoofd gebruikten om te analyseren hoe het kwam dat sommige mensen wel en andere mensen niet in staat waren om echt succesvol te zijn. Hier is de term Model-leren vandaan gekomen. Dus eigenlijk is NLP de “Leer van Succes”.

Het beste uit NLP en de HBM-filosofie versterken elkaar en geven samen nog meer Meer-Waarde.

Ben jij op zoek naar meer diepgang in het contact met anderen en hoe jij belemmerende overtuigingen kunt doorbreken?
In deze coach- en communicatieopleiding komen 2 werelden samen: HBM en NLP. HBM geeft via de ACT®meting snel inzicht in jouw talenten en onbewust belemmerende patronen. Met NLP ontdek je hoe het besluitvormingsproces bij anderen in elkaar steekt en hoe je belemmerende patronen, bij jezelf en bij anderen, kunt doorbreken.

Accreditatie HBM & NLP Practitioner

Accreditatie HBM & NLP Master Practitioner

Agenda

iStock-677611392_super

Wie we zijn

myHBMcenter is het enige NLP instituut in Nederland waar je de gehele NLP Leerlijn kunt volgen gegeven door Nederlandse Trainers. NLP, Time Line Therapy™ en Hypnotherapy in zowel onze NLP Practitioner als onze NLP Master Practitioner Opleiding. Petra van ‘t Hoenderdaal, Janneke Verbakel en Eelco Wisman geven samen al sinds 2001 alle NLP Opleidingen.Neem contact op

iStock-637318108_super

E-book Human Being Management

Wil je meer weten over hoe HBM mensen stimuleert om eigen verantwoordelijkheid te nemen? Download dan het e-book.

Meer informatie