Ervaringen

Op deze pagina vind je persoonlijke verhalen van onze klanten, bedrijven en HBM Professionals. En ook de ervaringen met de ACT®-meting.

Meer weten? Kijk dan snel verder!

iStock-698993914_super

Nieuwe energie en vertrouwen

- Testimonial: de ACT®-meting -

Karin van Oosten, HR- en organisatieadviseur, geeft ondernemers nieuwe inzichten over hunzelf en hun bedrijf zodat ze (weer) de juiste energie hebben voor de volgende stap. Met als basis Human Being Management, oftewel mensgericht. Karin vertelt over haar aanpak en inzichten.

KARIN-PORTRET-10 (002)-min

De mens achter het gezicht

- Testimonial: accreditatie HBM Verdieping -

Haar kracht ligt op op de menskant. De nieuwsgierigheid naar de mens en zijn verhaal heeft bij haar een vuurtje doen aanwakkeren. (Team)coach Babette van Son wil mensen en teams laten vliegen! Onlangs heeft ze de accreditatie HBM Verdieping afgerond om nog meer de mens achter het gezicht te leren kennen.

Babette2

Je unieke DNA wordt glashelder

Astrid Booij-Liewers is eigenaar van Movimento, opgericht voor de nieuwe leiders in de zorg. Er is ander leiderschap nodig om te kunnen voldoen aan de kwalitatieve, betaalbare zorg die voor iedereen toegankelijk is. Astrid stimuleert anderen graag om over de grenzen heen te kijken, van zichzelf én van de organisatie. Human Being Management met de de ACT®-meting sluit helemaal aan bij haar visie.

Astrid (002)

Het was heel duidelijk waar mijn energielek zat.

Edmée Verstraelen maakte mooie stappen, maar liep steeds meer van zichzelf weg. Dat leidde helaas tot uitval en zorgde voor de start van haar bewustzijnsproces. Nu is ze ondernemer en “gaat alles weer vanzelf”. Ze straalt weer.

Edmee (Groot)

Ik had niet gelijk helder wat de meerwaarde was

Marien Colijn is mateloos geboeid door de ‘mens in de organisatie’. Hij volgt zijn route op gevoel. Nieuwsgierig naar wat hij onderweg tegenkomt. Dat maakt dat hij zichzelf blijft ontwikkelen. Deze inzichten en zijn jarenlange ervaring als leidinggevende zet hij in om leiders en teams in hun ontwikkeling te begeleiden. Wat gaat goed en wat (nog) niet? Welke ambitie ligt er en hoe kom je daar gezamenlijk en bovenal op een gelijkwaardige manier?

Marien

Vertrouwen herwinnen door dienend leiderschap

- HBM in de praktijk -

De transformatie van een corporatie in diepe crisis naar een fijne organisatie waar medewerkers én klanten weer gezien worden! HBM Professionals Saskia van Oppen, Rieteke Nijhof en Anouk Wauthlé vertellen over hun aanpak in korte tijd door middel van Human Being Management.

Woongoed-min

Voor echt samenwerken moet je een laag dieper

- HBM in de praktijk -

Fieke Kuppens is verantwoordelijk voor de afdeling Merk & Creatie bij de Efteling. Om efficiënter te kunnen werken, heeft zij twee teams samengebracht tot één team. Hoe laat je een nieuw team beter samen werken met HBM? Fieke neemt je mee.

Fieke Kuppens2

De kanteling naar een veilige werkomgeving waar de mens en zijn ontwikkeling centraal staan

- HBM in de praktijk -

Henk van der Pas en Milo Bernard van Stichting Scala vertellen hoe zij met HBM op een preventieve manier naar verzuim kijken en wat dat de stichting én hen persoonlijk gebracht heeft.

Henk en Milo (2)

De transitie naar een open cultuur

- HBM in de praktijk -

De transitie van Simons Halal Food naar een open cultuur.
John Seegers vertelt wat HBM voor hem en zijn bedrijf heeft betekend.

VOE-2019-MEI-SIMONS (002)

Een regen aan kwartjes

- Testimonial: ACT®-meting -

Bregje Ramakers is bedrijfsmaatschappelijk werker bij Human Capital Care. Zij helpt medewerkers en werkgevers om uitval door (psychische) klachten te voorkomen en te verkleinen. Zij heeft zelf door de ACT®-meting een mega verdieping ervaren. Deze inzichten zet ze in bij de begeleiding van anderen.

Bregje

Alsof het gesprek in de kroeg heeft plaatsgevonden

- Testimonial: NLP meets HBM -

Martien de Bruijn werkt als personal coach en trainer. Zoals hij zelf zegt: “Ik coach gezonde mensen die vastlopen doordat ze bijvoorbeeld een aantal keren de verkeerde afslag hebben genomen. Ik begeleid ze weer naar de juiste weg.” Hij dacht zelf geen ondernemer te zijn en heeft ondertussen meerdere bedrijven. Een bevlogen man aan het woord over zijn ervaring met NLP en HBM.

Martien2

Een andere koers gaan varen

- Testimonial: ACT®-meting -

Alexandra Bronsveld is ondernemer, trainer en procesbegeleider op scholen. Zij is gecoacht door onze HBM consultant Britta Bouma en ze zegt over de ACT®-meting: Het lijkt een meting van niets, maar heeft een heel wezenlijke uitkomst. Heel waardevol!

Alexandra2

Overvloed

- Testimonial: NLP meets HBM -

In gesprek met HBM Professional Anita Stal zie en hoor je een krachtige, passievolle, zelfstandige vrouw die zich ontzettend aan het ontwikkelen is. Tijdens de opleiding HBM & NLP bij Janneke en Eelco werd een nieuwe passie geboren: anderen inspireren. In 2018 kiest ze volledig voor het (team)coachvak. In dit artikel meer over haar learnings en hoe zij is gekomen waar ze nu staat.

Anita

Je komt sneller tot de kern

- Testimonial: accreditatie Verdieping -

Pieta Moret begeleidt werkgevers en hun medewerkers met verschillende vraagstukken: re-integratie 2e spoor, (loopbaan)coaching, outplacement en detachering.
In 2018 heeft zij HBM Individueel gevolgd en is ze vrij snel, enthousiast als ze is, met HBM-Verdieping verder gegaan. Wij waren benieuwd wat het haar heeft gebracht.

Foto-Pieta

Zo fijn om te weten hoe ik mijn kwaliteiten nog beter inzet

- Testimonial: accreditatie HBM Verdieping -

“De training was top. Vijf dagen intensief met jezelf en in een open, veilige en positief kritische sfeer met elkaar aan de slag samen met Janneke en Rudie. In alle kwetsbaarheid leren en hele mooie dingen ervaren.

Anton4

Voor mij een absolute schot in de roos

- Testimonial: NLP meets HBM -

Richard Koolhaas is coach en organisatieadviseur. Het is zijn passie om mensen in organisaties vanuit hun natuurlijke kracht in beweging te zetten voor meer werkplezier en betere resultaten. Hij was als coach op zoek naar meerdere invalshoeken om zijn coachees te begeleiden.

Richard Koolhaas

ACT® gaat zoveel dieper dan andere metingen

- Testimonial HBM Teamcoach -

Eveline Thomassen heeft jarenlange ervaring als teamcoach en krijgt energie van het bouwen aan een sterk team door de mensen en het team in hun kracht te zetten. De inzichten uit de ACT®-meting hebben een belangrijke rol gespeeld in haar stap naar zelfstandige teamcoach. Wij vroegen haar naar deze ontwikkeling.

eveline2

E-book Human Being Management

Wil je meer weten over hoe HBM mensen stimuleert om eigen verantwoordelijkheid te nemen? Download dan het e-book.

Meer informatie