HRM wordt HBM

Wij geloven dat de mens meer is dan zijn uiterlijke gedrag. In zijn werk is de mens geen human resource, maar een human being. Wij begeleiden organisaties die dezelfde omslag van HRM naar HBM willen maken. Die de hele mens willen zien, inclusief zijn onbewuste. Wij veranderen ‘Human Resource Management’ in ‘Human Being Management’. Daarbij maken we gebruik van onze unieke Analytical Competence Tool (ACT®).

iStock-623432124_super
iStock-588266018

Natuur als derde laag

De meeste organisaties zijn opgebouwd uit de lagen ‘structuur’ en ‘cultuur’. Daar voegt HBM een derde laag aan toe: ‘natuur’. Deze onderliggende laag staat voor de kanten van zowel mens als organisatie waarvan niemand zich bewust is, zoals verborgen talenten van medewerkers. Door aandacht te besteden aan de laag ‘natuur’ verandert een bevel in commitment, wordt een oplossing een criterium en groeit autoritaire macht uit tot strategische kracht. De tijd is rijp voor een ontwikkeling van HRM naar HBM. Wat dat oplevert? Gelukkige mensen in succesvolle organisaties.

Wil je meer weten over de filosofie achter HBM?  Download dan hier het ebook:

Inleiding tot Human Being Management

De ACT®-meting

Door onze ACT®-meting kom je alles over jezelf te weten. De Analytical Competence Tool (ACT®) is een unieke meetmethode die oog heeft voor de hele mens. Dit meetinstrument geeft richting bij ontwikkelvragen. ACT® gaat veel verder dan zichtbaar gedrag en cognitief denken. ACT® maakt gebruik van woorden en uitvoerig geteste beelden. Juist deze combinatie van woorden en beelden maakt de ACT®-meting uniek. ACT® houdt je een spiegel voor. ACT® laat je ontdekken wie je echt bent en hoe dat jouw dagelijks leven beperkt, bekrachtigt en bepaalt. ACT® laat het verschil zien tussen leven en overleven.

JA, ik wil de ACT®-meting doen!
Meld je aan via het contactformulier.


Neem contact op

iStock-614853958_super