HRM wordt Human Being Management

Wij geloven dat de mens meer is dan zijn uiterlijke gedrag. In zijn werk is de mens geen human resource, maar een human being. Wij begeleiden organisaties die dezelfde omslag van HRM naar HBM willen maken. Die de hele mens willen zien, inclusief zijn onbewuste. Wij veranderen ‘Human Resource Management’ in ‘Human Being Management’. Daarbij maken we gebruik van onze unieke Analytical Competence Tool (ACT®).

Final_H1A1216-versie-02-lowres

Natuur als derde laag

De meeste organisaties zijn opgebouwd uit de lagen ‘structuur’ en ‘cultuur’. Daar voegt HBM een derde laag aan toe: ‘natuur’. Deze onderliggende laag staat voor de kanten van zowel mens als organisatie waarvan niemand zich bewust is, zoals verborgen talenten van medewerkers. Door aandacht te besteden aan de laag ‘natuur’ verandert een bevel in commitment, wordt een oplossing een criterium en groeit autoritaire macht uit tot strategische kracht. De tijd is rijp voor een ontwikkeling van HRM naar HBM. Wat dat oplevert? Gelukkige mensen in succesvolle organisaties.

Wil je meer weten over hoe HBM mensen stimuleert om eigen verantwoordelijkheid te nemen?  Download dan hier het ebook én kom naar onze kennismakingsmiddag:

Inleiding tot Human Being Management
Kennismaking

natuur

Wat maakt dat mensen doen zoals ze doen?

Deze vraag is altijd ons uitgangspunt voor onderzoek en de ontwikkeling van onze producten en diensten. Human Being Management gaat over mensen in organisaties.

myHBMcenter onderzoekt en analyseert de totale mens; welke invloed hebben onbewuste innerlijke factoren op het uiterlijke gedrag van mensen?

De start is de Analytical Competence Tool (ACT®), een unieke online meetmethode die oog heeft voor de hele mens. Dit meetinstrument geeft richting bij ontwikkelvragen en gaat veel verder dan zichtbaar gedrag en cognitief denken.

Wij bieden een breed en veelzijdig aanbod aan accreditaties, opleidingen en trainingen voor de HBM Professional.

myHBMcenter laat jou op een andere manier kijken naar jezelf, jouw team of de organisatie.

Final_H1A0792-versie-02-lowres

De ACT®-meting

De Analytical Competence Tool (ACT®) is een unieke online meetmethode die oog heeft voor de hele mens. Dit meetinstrument geeft richting bij ontwikkelvragen. ACT® gaat veel verder dan zichtbaar gedrag en cognitief denken. De meting maakt gebruik van woorden en uitvoerig geteste beelden. Juist deze combinatie van woorden en beelden maakt het uniek. Het houdt je een spiegel voor en laat je ontdekken wie je écht bent en hoe dat jouw dagelijks leven beperkt, bekrachtigt en bepaalt.

Wil jij jezelf écht goed leren kennen? ACT® geeft in slechts 15 minuten een antwoord geeft op vele vragen, zoals:

Welke kwaliteiten bezit ik van nature en welke niet?
Benut ik al mijn kwaliteiten in mijn huidige functie?
Op welke manier neem ik beslissingen?
Hoe reageer ik onder druk?
Hoe komt het dat ik zo reageer?
Hoe kan ik meer energie halen uit mijn werk?
Ben ik een natuurlijke leider?

JA, ik wil de ACT®-meting doen!
Meld je aan via het contactformulier.


Neem contact op

Final_H1A1608-versie-02-lowres

E-book Human Being Management

Wil je meer weten over hoe HBM mensen stimuleert om eigen verantwoordelijkheid te nemen? Download dan het e-book.

Meer informatie