Burn-out

Leadership

Talent Selection

Young

Burn-out

Burn-out is zeer actueel! Wetenschappers, journalisten en de media hebben zich massaal op dit onderwerp gestort. Facebook staat er vol van. Er zijn tientallen websites waarop je een test kunt doen om te kijken of je in een Burn-out zit. Duizenden wetenschappelijke onderzoeken proberen de oorzaak van Burn-out aan te tonen. Zonder succes, want 96% van al dat onderzoek richt zich op externe factoren.

Eduard Baas is nu bijna 20 jaar bezig met de vraag: welke invloed hebben innerlijke factoren op het uiterlijke gedrag van mensen? Daarbij koppelt hij onbewuste innerlijke invloeden en patronen aan de gevoeligheid voor Burn-out. Hij laat externe factoren als werkdruk, werkplek en dergelijke voor wat ze zijn en bekijkt welke innerlijke oorzaken aantoonbaar de gevoeligheid voor Burn-out kunnen verklaren. Hij is de eerste die het vraagstuk op deze manier benadert.
Durf jij het aan om in zijn vernieuwende veronderstellingen mee te gaan? Oordeel zelf. Kunnen innerlijke patronen inderdaad jouw gevoeligheid voor Burn-out bepalen?


Lees meer Neem contact op

iStock-510231586