HBM Coaching voor
individu en team

Teams spiegelen de organisatie. Past de individuele mens bij de visie van de organisatie? Daarom coachen en begeleiden wij zowel de individu als het team.

Individuele HBM Coaching
Heb je een specifieke persoonlijke ontwikkelvraag? Ben je op zoek naar verdieping? Ben je succesvol maar voel je niet meer wat jou echt drijft? Weet je dat de antwoorden in jezelf zitten en kun je ze nog niet vinden? HBM coaching kan voor jou een uitkomst zijn.

HBM Teamcoaching
Verloopt de samenwerking binnen het team stroef? Zijn er regelmatig botsingen tussen teamleden? Lijkt het team niet meer verbonden met de missie en visie van het bedrijf? Doet het team wat er wordt verwacht of ontbreken er misschien nog competenties?

Onze Certified HBM Coaches gaan graag met jou of je team aan de slag. Elk traject start met een ACT®-meting.

Interesse? Neem contact met ons op!

Final_H1A1657-versie-02-lowres

Opleidingen & Accreditaties

myHBMcenter biedt een breed en veelzijdig aanbod aan accreditaties, opleidingen en trainingen, zowel voor coaches als HR-professionals en managers. Alle opleidingen & accreditaties geven naast kennis en vaardigheden ook persoonlijke beleving. De unieke mens met zijn bewuste en onbewuste aansturing staat hierin centraal. We begeleiden jou en/of de organisatie om vanuit je natuur te leren en leven. Life Long Learning staat hoog in het vaandel.

Wist je dat we ook specialisten in NLP zijn? De unieke combinatie van HBM en NLP maakt voor klanten het verschil.

HBM accreditatieleerlijnen NLP meets HBM® leerlijn

Ieder mens is anders
We hebben ons aanbod opgedeeld in modules en blokken van uiteenlopende omvang en diepgang. Wij weten als geen ander dat mensen verschillende wensen hebben. Wij denken graag met je mee om een keuze te maken voor een accreditatie die bij jou past.

Meer lezen over een opleidingen? Klik hier om de leaflets te bekijken of ga direct naar de agenda.

Agenda

Final_H1A0602-versie-02-lowres

NLP Opleidingen

Wist je dat we ook specialisten in NLP zijn? Het beste uit NLP en de HBM-filosofie versterken elkaar en geven samen nog meer Meer-Waarde. Deze unieke combinatie maakt voor klanten het verschil.

“What is the difference that makes the difference…?” Dat is de vraag die Richard Bandler en John Grinder in de jaren ’70 in hun hoofd gebruikten om te analyseren hoe het kwam dat sommige mensen wel en andere mensen niet in staat waren om echt succesvol te zijn. Hier is de term Model-leren vandaan gekomen. Dus eigenlijk is NLP de “Leer van Succes”.

In deze coach- en communicatieopleiding komen 2 werelden samen: HBM en NLP. HBM geeft via de ACT®meting snel inzicht in jouw bewuste en onbewuste talenten. Met NLP ontdek je onder andere hoe het besluitvormingsproces bij jezelf en anderen in elkaar steekt, verkrijg je kennis om lichaamstaal te herkennen en gebruiken, leer je haalbare doelen te stellen en specifieke taalpatronen in te zetten.

Klik hier voor onze opleidingsdata

20210830HBMcenter_sfeer_interieur2293_HR

De ACT® Young-meting

Analytical Competence Tool Young(ACT® Young) is een unieke meetmethode, voor jongeren van 16 tot 24 jaar. Online ingevuld door de deelnemers in maximaal 12-15 minuten. Er volgt een rapport dat op heldere en begrijpelijke manier antwoorden geeft op vele vragen die jongeren en hun begeleiders hebben.

De meting maakt gebruik van woorden en uitvoerig geteste beelden. Juist deze combinatie van woorden en beelden maakt het uniek. Het resultaat is dat je zicht krijgt op wat de jongere diep van binnen misschien al voelde maar nog niet eerder kon benoemen waardoor hij durft te kiezen wat echt bij hem past Het resultaat houdt een spiegel voor en leert dat de jongere kan zijn en worden wie hij in de kern al is.

Het rapport is beschikbaar op twee niveaus. Voor de jongere volgt een begrijpelijk en aansprekend rapport dat antwoord geeft op bovenstaande vragen. De begeleider ontvangt een rapport dat houvast biedt in de ondersteuning van de jongere. Wat een jongere juist aanspreekt en wat ook juist niet, gestuurd door de drijfveren van de jongere. Hierdoor wordt een keuze, de keuze die leidt tot succes en geluk.

Meer informatie lees je in onze leaflet ACT® Young-meting.

ACT bewerkt

Proeven van HBM en ACT©?

Hoe ontdek je de verborgen talenten van jouw coachees en medewerkers? Ontdek het op één van onze vrijblijvende kennismakingssessies.

Kennismakingen bekijken
1809-HBM-leerlijnen-v7
NLP-meets-HBMleerlijn