HBM voor jongeren

De Human Being Management (HBM) filosofie heeft als belangrijkste pijler dat jongeren kunnen zijn en worden wie zij in de kern al zijn. HBM kijkt verder dan het zichtbare gedrag, de behaalde cijfers of het opleidingsniveau. Met behulp van de Analytical Competence Tool (ACT® Young) bieden we zicht op de persoonlijke talenten van jongeren, vertellen we waar ze blij van worden maar ook waar hun ergernissen liggen. Op deze manier bieden we de jongeren de gelegenheid zich optimaal en op eigen wijze te ontwikkelen tot startbekwame professionals die hun eigen verantwoordelijkheid nemen en met vertrouwen keuzes maken. Of het nu gaat om hun eigen welzijn, een keuze vakkenpakket, vervolgstudie, of beroepsrichting.

Wil je meer weten over de inzet van ACT® Young binnen jouw organisatie? Download het e-book Human Being Management voor jongeren.

Jongeren

E-book Human Being Management & ACT®

Aangeleerde competenties slurpen veel energie. Met HBM en ACT® zie je snel waar iemand van nature goed in is, en beschik je over handvatten voor duurzame talentontwikkeling.

Download nu