De ACT® Young-meting

Analytical Competence Tool Young(ACT® Young) is een unieke meetmethode, voor jongeren van 16 tot 24 jaar. Online ingevuld door de deelnemers in maximaal 12-15 minuten. Er volgt een rapport dat op heldere en begrijpelijke manier antwoorden geeft op vele vragen die jongeren en hun begeleiders hebben.

De meting maakt gebruik van woorden en uitvoerig geteste beelden. Juist deze combinatie van woorden en beelden maakt het uniek. Het resultaat is dat je zicht krijgt op wat de jongere diep van binnen misschien al voelde maar nog niet eerder kon benoemen waardoor hij durft te kiezen wat echt bij hem past Het resultaat houdt een spiegel voor en leert dat de jongere kan zijn en worden wie hij in de kern al is.

Het rapport is beschikbaar op twee niveaus. Voor de jongere volgt een begrijpelijk en aansprekend rapport dat antwoord geeft op bovenstaande vragen. De begeleider ontvangt een rapport dat houvast biedt in de ondersteuning van de jongere. Wat een jongere juist aanspreekt en wat ook juist niet, gestuurd door de drijfveren van de jongere. Hierdoor wordt een keuze, de keuze die leidt tot succes en geluk.

Meer informatie lees je in onze leaflet ACT® Young-meting.

ACT bewerkt

Proeven van HBM en ACT©?

Hoe ontdek je de verborgen talenten van jouw coachees en medewerkers? Ontdek het op één van onze vrijblijvende kennismakingssessies.

Kennismakingen bekijken