Wij zijn verhuisd!

Vanaf 1 augustus 2020 verzorgen we onze opleidingen vanuit het midden van Nederland: Driebergen-Rijsenburg (Utrecht). Al een tijdje keken we uit naar een meer centraal gelegen locatie. We zijn tenslotte het centrum voor Human Being Management.

Ontmoetingsruimte midden in de natuur

We zijn op zoek gegaan naar een inspirerende plek met een goede bereikbaarheid en voldoende parkeermogelijkheden. En die hebben we gevonden, midden in de natuur, op landgoed Klein Heidestein.

Het nieuwe adres is
myHBMcenter
Heidestein 7
3971 ND Driebergen-Rijsenburg

Het ligt vlakbij de afrit Driebergen-Rijsenburg aan de A12. Het NS station Driebergen-Zeist ligt op loop-/ fietsafstand.

Openingsborrel
Naast de opleidingen die we verzorgen is het een fijne plek om elkaar te ontmoeten. Zo creëren we een werkruimte waar je, tussen je afspraken door, altijd even kunt werken. Er zijn ook weer mogelijkheden om coach- en trainingsruimtes te huren, daarover later meer. Op woensdag 23 september organiseren we een openingsborrel van 16.00 uur tot 19.00 uur. Dan ben je van harte welkom!

Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. De borrel is op ons overdekte terras. Wordt de groep te groot, dan verdelen we het in verschillende blokken. Daar word je op tijd over geïnformeerd.

Noteer deze datum alvast in je agenda en meld je direct aan:

Aanmelden openingsborrel

Kantoorvilla (3)

E-book Human Being Management

Wil je meer weten over hoe HBM mensen stimuleert om eigen verantwoordelijkheid te nemen? Download dan het e-book.

Meer informatie